Coaching - bij (individuele) coaching kijken we samen naar jouw coachvraag of probleem. Deze onderzoeken we en we kijken vooral ook naar wat je wel wilt. Belangrijk uitgangspunt hierbij is wie ben jij en waar wordt jij blij van? Ik werk graag met de persoonlijke drijfveren van Profile Dynamics om je hier inzicht in te geven. Daarnaast gebruik ik verschillende methoden en technieken zoals het kernkwadrant, werken met intentie en ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Een testafname van Profile Dynamics is geen voorwaarde voor coaching maar een  aanvulling. Jij en jouw ontwikkeling staan centraal en samen gaan we het pad kiezen wat het beste hierbij past. Dit pad kunnen we ook letterlijk bewandelen via wandelcoaching. 

Training - een training is geschikt voor mensen met dezelfde vragen of problematiek. Trainingen kunnen op maat gemaakt worden waarbij de focus ligt op kennis vergaren en vaardigheden aanleren. Daarnaast worden er specifieke trainingen aangeboden voor mensen met OCS (Obsessief Compulsieve Stoornis oftewel een dwangstoornis). Doel van deze training is handvatten te krijgen hoe te leren leven met OCS en ervaringen te delen. OCS kan zorgen voor een gevoel van eenzaamheid en schaamte en daarnaast kan het heel veel energie kosten. Dit kan ik uit eigen ervaring beamen. 

Coaching en training vinden plaats bij DROOM! in Beuningen. Een geweldig concept waarbij mensen met een beperking een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Hier huur ik flexibel een ruimte; win/win situatie. Wandelcoaching vind plaats bij St Walrick in Overasselt; een prachtig groot bos met wandelpaden en de mooiste vennen. Vita tua coaching & training; jouw coach voor Nijmegen en omgeving. 

Ben je geïnteresseerd in coaching of training, neem dan gerust vrijblijvend contact op. Een intakegesprek is altijd gratis en bedoeld om van beide kanten te kijken of het goed voelt om een traject aan te gaan. Zodra we een traject aangaan bespreken we de wederzijdse verwachtingen zoals commitment en inspanning leveren, dit om jouw traject zo effectief maar ook efficiënt mogelijk te maken.