Mijn naam is Sandy, ik ben 45 jaar oud en coachen is mijn passie. Ik kan er lang of kort over praten, maar wat een voorrecht om het vertrouwen en de openheid van een coachee te mogen ervaren. En wat een genot als een coachee een ontwikkeling doormaakt die ervoor zorgt dat hij of zij dichterbij zichzelf staat. 

Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Beuningen, een gezellig dorp vlakbij Nijmegen. Hardlopen is mijn 'lifeline' en als stok achter de deur (en voor de gezelligheid) doen we graag mee aan de verschillende jaarlijkse hardloopevenementen in Nijmegen. Met hardlopen ben ik viereneenhalf jaar geleden begonnen tegelijk met de start van mijn studie. Ik durf te beweren dat juist door de tijd te nemen voor het sporten ik mijn studie met goed gevolg heb kunnen afronden. Daarnaast beschikte ik daardoor over de nodige energie om er tegelijkertijd voor mijn gezin en werk te kunnen zijn. Ik heb ervaren dat de processen die je meemaakt tijdens sporten een heel mooie toevoeging kunnen zijn bij coaching.

De afgelopen twintig jaar heb ik mij in coaching, via diverse opleidingen, trainingen en zelfonderzoek, kunnen ontwikkelen. De kers op de taart kwam in 2018 met het behalen van mijn diploma als Toegepast Psycholoog, dit is een vierjarige HBO opleiding gericht op kennis maar vooral ook gericht op de praktijk en vaardigheden binnen de psychologie. Daarnaast coach en begeleid ik met veel plezier in dezelfde twintig jaar ondernemers die zich hebben aangesloten bij een kappersfranchise organisatie. De laatste tien jaar mag ik dit doen bij de leukste kappersorganisatie van Nederland; Hizi Hair.  

Mijn stijl omschrijf ik als betrokken, ontwikkelingsgericht, transparant en oprecht. Spreekt dit je aan dan zijn wij misschien een match! 

Ik kijk ernaar uit je te mogen begroeten in mijn praktijk.