Welkom bij Vita tua coaching & training voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Proces

'Vita tua' of 'jouw leven' is wat centraal staat bij Vita tua coaching & training. Wie ben jij ? Wat wil je niet en wat wil je vooral wel? Waar wordt je blij van en wat motiveert je? Of dit nu is in je professionele omgeving of in je privé omgeving; durf je te leven in balans met wie je echt bent? Het leven is daarnaast niet altijd maakbaar; wat speelt er bij jou? In welk proces zit je op dit moment? Ik geloof dat ontwikkeling een proces is wat soms snel kan gaan en soms tijd nodig heeft. Dit proces kan te maken hebben met veranderende omstandigheden en behoeftes of de levensfase waar je in zit. Ben jij op zoek naar een coach die jou begeleidt in jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling? Een intake is gratis en bedoeld om te kijken of wij een match zijn, bel, mail of app gerust! 

 

Drijfveren

Bij Vita tua worden jouw  drijfveren in kaart gebracht met behulp van de Profile Dynamics drijfverenanalyse. Dit geeft een uitgebreid overzicht van wat jij belangrijk vindt, wat jouw onderliggende motivatie is, waar je energie van krijgt en wat je energie kost. Inzicht in je drijfveren is als hulpmiddel inzetbaar voor je professionele en je persoonlijke ontwikkeling. 

Voor studenten heeft Profile Dynamics een speciale test ontworpen, de vragen zijn dan niet zozeer gericht op de werkomgeving maar op de leeromgeving. Zo kan een drijfverenanalyse bijdragen aan een studie- of beroepskeuze. Op tijd weten wat bij je past is wel zo prettig! Leuke bijkomstigheid is dat de studentenanalyse aanzienlijk voordeliger is dan de reguliere analyse! Dus ben je benieuwd naar jouw drijfveren en sta je voor een keuzemoment? Ik hoor graag van je! 

Visie en missie

De visie van de coach bij Vita tua is dat de coachee zelf, bewust of onbewust, weet wat er speelt en wat hij of zij nodig heeft; het antwoord zit in jou. Het is de missie van de coach om de coachee te begeleiden naar een leven wat in balans is met wie hij of zij is. 

De coach begeleidt de coachee tijdens een ontwikkelingsproces; er loopt even iemand met je mee die je helpt inzichten te verkrijgen, te ontdekken wat je wel wilt en concreet te maken wat je daarvoor moet doen. Inderdaad; coachen is een werkwoord! Laten we aan de slag gaan!